Om Grønn Torsdag

Grønn Torsdag er en digital møteplass og serie med digitale nettmøter om grønn politikk. Det er en møteplass for samtale, diskusjon og informasjonsdeling. Jonas Bugtene Boulifa, Mari´el Eikeset Koren, Anders Marstrander, Jon Lurås og Karina Ødegård står for organiseringen og gjennomføringen av Grønn Torsdag, og savnet etter en møteplass for oss som holder til i distriktene var utgangspunktet. Innlandet og Viken er fylker som er såpass store i utstrekning at fysiske møter vil kreve lange reiser for mange. Alternativet, som Jon og Karina ikke var fornøyd med, er at slike møter blir forbeholdt personer som holder til i byene. Grønn Torsdag er ment for alle, som vil diskutere grønn politikk. Det første nettmøtet ble avholdt 4. oktober 2018 og møtene holdes stort sett på, som navnet tilsier, på torsdager. For å inkludere enda flere er nettsiden www.gronntorsdag.no etablert, der lydopptak fra nettmøtene legges ut i etterkant av møtet. Disse lydopptakene er også tilgjengelig som podcast, og utvalgte møter legges i tillegg ut på YouTube.

Formatet de forskjellige torsdagene varierer noe. Noen få grønne torsdager kringkastes utelukkende som opptak. De fleste grønne torsdager er nettmøter der alle som er med er deltakere. I denne kategorien er det noen møter som ikke legges ut i ettertid. Da må du altså være der for å få det med deg. Og noen grønne torsdager arrangeres som webinar, dvs. at de som snakker i møtet og har kamera på seg, sitter i et panel, som på en scene, mens resterende deltakere kan gi innspill via tekstmeldinger eller kan få tildelt ordet, som om vi skulle gått rundt i en sal med en mikrofon.

Alle innspill til temaer er velkomne, og vi håper at flest mulig får glede av møtene.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer