Personvernerklæring

Hvem vi er

Grønn Torsdag er drevet av Grønn Dialog.

Vår nettstedsadresse er: https://www.gronntorsdag.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Dersom det er åpnet for det og besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Dersom du har adgang til det og du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer og abonnement på innhold og informasjon om møter

Når du registrerer epostadresse for å få oppdateringer om arrangementer eller innhold lagres epostadressen på våre servere. Du kan når som helst kansellere ditt abonnement og vi vil da slette din epostadresse. Vi vil ikke formidle din epost til andre aktører eller bruke den til andre formål.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Dersom du har tilgang til det og du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Det samles inn informasjon om hvorvidt abonnenter mottar og åpner tilsendt epost. Dette brukes kun til analytiske formål og på et overordnet nivå. Vi analyserer ikke informasjon om den enkelte abonnent.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dine opplysninger deles ikke med andre aktører, heller ikke Miljøpartiet de Grønne, som Grønn Dialog har en tilknytning til.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Vår kontaktinformasjon

Du kan alltid kontakte oss på epost@gronntorsdag.no.

Dersom du av en eller annen grunn trenger å komme i kontakt med oss på andre måter, gjelder følgende kontaktinfo:

Grønn Dialog
c/o Jon Lurås
Finnstadhagan 7
2340 LØTEN

Telefon: 916 06 962

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Dine personopplysninger ivaretas på våre servere hostet av One.com.

Våre rutiner for datalekkasjer

Vi oppdater jevnlig vår programvare og forholder oss til de gjeldende sikkerhetsrutiner til vår webhost-partner.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Vi mottar ikke opplysninger om deg fra noen tredjepart.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke denne siden, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler.  Les mer